De nieuwe website GRL-Educatie.nl is gelanceerd na alle inspanningen van pcdokteraanhuis-rijnmond. Het uiterlijk, de inhoud en de technologie achter de site zijn stevig in de hand genomen. De website reageert volledig op tablets en smartphones.

Natuurlijk is het nieuwe ontwerp het meest uitgesproken in het oog, maar wat nog belangrijker is, is misschien wat nieuw is? De site is uitgerust met een zogeheten Content Management Systeem WordPress dat deze website kan onderhouden.

pcdokteraanhuis-rijnmond in Rotterdam is verantwoordelijk voor de nieuwe website. pcdokteraanhuis-rijnmond heeft uitgebreide ervaring op het gebied van interactieve (overheid) websites en webapplicaties.

Voor meer informatie over web development ga naar
pcdokteraanhuis-rijnmond

2 Comments

 1. Amilcar Sillé

  Mijn vriendin en ik zijn al jaren tevreden klant bij grl-educatie. Vanaf het eerste contactmoment een professionele indruk gekregen. Wij waren er op dat moment van overtuigd, dat we met een vertrouwd gevoel onze boekhouding uit handen konden geven. De samenwerking verloopt uiterst prettig en je kan ten alle tijden bij Glenn terecht voor vragen. Hij zorgt ervoor dat jij je als klant geen zorgen hoeft te maken. Ben je opzoek naar een goede, betrouwbare accountant dan ben je bij grl-educatie aan het juiste adres!

 2. Glenn Linger doet al jaren de boekhouding van mijn bedrijf, en daar ben ik heel tevreden over. De jaaropstellingen zien er altijd keurig uit en zijn uitgebreid en begrijpelijk opgesteld. Ik hoop nog jaren met hem samen te mogen werken.

  Met vriendelijke groet,

  Chinouk Thijssen

  YA-thrillerauteur bij Clavis

  Freelance redacteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.