Op zoek naar een (andere) goede boekhouder?

Boekhouding / Administratie uitbesteden ?

Wil je jouw Boekhouding / Administratie uitbesteden ? Dan ben je aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring en deskundigheid binnen verschillende branches, moderne techniek en vergaande automatisering zijn wij in staat om een scherp en vast tarief te hanteren. Nooit meer uurtje-factuurtje dus!

Wij geven jou in gewone mensentaal helderheid en realtime inzicht in je financiële situatie. We zijn altijd persoonlijk betrokken en geven je advies wanneer jij dat wenst.
Wij verzorgen dan ook graag de boekhouding van uw onderneming. Dit kan zijn: eenmanszaak, VOF, BV of wanneer je als ZZP’er aan het werk bent. Tevens kunnen we je assisteren bij jouw loonadministratie, al je belastingaangiften en IB aangiften voor particulieren.

Daarnaast begeleiden wij startende ondernemers. Velen zijn je al voor gegaan maar er is nog steeds ruimte voor nieuwe cliënten. Bel ons gerust even voor nadere informatie of een vrijblijvende kennismaking

Voordelen uitbesteden administratie

 • meer focus voor je onderneming
 • alle fiscale voordelen benut
 • vaste prijs per maand
 • sparringpartner voor vragen
 • specialist MKB en ZZP

 

Dit kunnen wij voor jou betekenen:

Fiscale / Financiële administraties van MKB-ondernemingen / zzp ers
Denk aan:

 • BTW/ICP-aangiften
 • Jaarrekeningen /Jaarrapporten alsmede het verzorgen van ondernemersaangiften
  zoals IB/winst-aangiften voor ondernemers eenmanszaken, vennoten VOF’s/CV’s, DGA’s, VPB-aangiften voor BV’s
 • Particuliere belastingaangiften
 • Kwartaalrapportages
 • Administratieve achterstanden wegwerken
 • Het opstellen van begrotingen en prognoses
 • Personeels-en salarisadministratie
 • Fiscale advisering voor particulieren en startende ondernemers
 • Coaching & Begeleiding (startende) ondernemers / zzp ers
 • Advies & Consultancy & Marketing

We hebben als administratiekantoor meer dan 20 jaar ervaring. Wij weten alles af van het opzetten, verwerken en controleren van bedrijfsadministraties. Alles is altijd geregeld, gecontroleerd, en op orde.

GRL ADMINISTRTIEKANTOOR verzorgt voor u de complete boekhouding voor een vast van tevoren afgesproken en betaalbaar tarief, compleet door ons op een servicegerichte en deskundige wijze uitgevoerd.
Je boekhouding aan ons uitbesteden gaat als volgt:
Intake
We maken kennis met elkaar. Onder het genot van een goede kop koffie luisteren we naar jouw situatie en wensen. We geven je vervolgens advies over de ideale inrichting en opzet van je administratie, je bedrijfsstructuur en relevante belastingregels. We leggen je ook onze werkwijze uit. Het intakegesprek is bij ons altijd vrijblijvend en zonder kosten. Na dit gesprek ontvangt u van ons, indien gewenst, een vrijblijvende offerte. Na acceptatie van de offerte begint onmiddellijk onze samenwerking.

 

 

Boekhouding / Administratie uitbesteden

Opstart en inrichting van je administratie
We verzamelen, ordenen en archiveren alle noodzakelijke gegevens die nodig zijn voor de opstart van uw administratie en starten daarna jouw administratie netjes op. Wanneer je overstapt van een andere boekhouder dan nemen we dat in samenwerking met jou over.

 

 

Boekhouding / Administratie uitbesteden

Je inkomsten
Je kunt in de administratie zelf eenvoudig je eigen verkoopfacturen aanmaken en verzenden. Dit geldt uiteraard ook voor verkoopbonnen/ kassabonnen e.a. Houdt intern dus ook goed je inkomsten/omzet bij, zodat je op elk gewenst moment ook zelf inzicht hebt in je inkomsten /omzet.

 

 

Boekhouding / Administratie uitbesteden

Je uitgaven
Verzamel alle noodzakelijke facturen, bonnen e.d. in een map of order. Je kunt ze ook scannen en of fotograferen in een word of excel bestand opslaan. Deze bestanden kunnen dan als pdf bestanden naar de administratiekantoor doorgestuurd worden en ingelezen. Dat scheelt ons tijd. Ook al je andere facturen kun je natuurlijk in pdf vorm naar ons administratiekantoor mailen. Gaat je voorkeur uit om gewoon je bonnen bijvoorbeeld op het einde van de maand of kwartaal bij ons gewoon “paperbase” aan te leveren, dan is dat verder uiteraard geen enkel probleem. De klant is immers bij ons nog steeds koning.

 

Boekhouding / Administratie uitbestedenInzicht en advies
Wij werken maandelijks of per kwartaal je administratie bij zodat je perfect inzicht in je cijfers hebt. We adviseren je gedurende het jaar over relevante regelingen, belastingvoordelen en een efficiëntere werkwijze.

 

 

Aangiftes
We dienen in de regel per maand, kwartaal of per jaar je BTW-aangifte in bij de belastingdienst. Jij hoeft deze alleen nog te betalen c.q. over te maken aan de belastingdienst.(helaas kunnen wij dat ook niet leuker maken, wel makkelijker). Aan het einde van het jaar doen we dat met je inkomstenbelastingen, in het geval van een BV, je vennootschapsbelasting (VPB).

 

 

Jaarrekening
Wij stellen eens per jaar een nette , leesbare en begrijpelijke jaarrekening met balans en winst- en verliesrekening voor je op. Deze deponeren wij, wanneer nodig ook voor je bij de KvK.

 

 

 

Financieel advies
Als ondernemer heeft u regelmatig fiscaal juridische vragen. Bij het tegenkomen van de fiscaal juridische vragen willen jullie graag een professional spreken. Dan bent u aan het juiste adres! Wij zijn namelijk bekend met de laatste ontwikkelingen in de fiscale wet- en regelgeving en kunnen u daarover adviseren.
Denk daarbij aan adviezen die betrekking hebben op de juiste ondernemingsvorm van uw bedrijf. Welke fiscale voor- en nadelen kleven er bijvoorbeeld aan een eenmanszaak, vennootschap onder firma of juist een besloten vennootschap?
We lopen, wanneer je dat wenst samen door je jaarrekening heen en geven je advies op basis van je jaarcijfers. Bijvoorbeeld wanneer je investeringen wilt doen en af wilt stemmen wat voor jou de mogelijkheden zijn. Dit geldt ook voor alle overige (lopende) zaken gedurende het jaar.


Boekhouding / Administratie uitbesteden ? Bel nu ☎ 06-55133280

 


 Webdesign (c) 2019 pcdokteraanhuis-rijnmond